Server Dedicat Ultrarapid

2 x Intel Quad Core Processor    
LA  65 € / luna*
*Pretul nu contine TVA.

Datacenter

Odata cu crestere nevoii de internet si interconectare a crescut si s-a diversificat nevoia de a stoca, proteja prelucra datele companiilor iar necesitatea unui nivel permanent de acces si protectie a fluxului de date a determinat creearea mediului de tip datacenter. Pe langa serviciile de webhosting indispensabile inchirierea unui server virtual /dedicat in interiorul unui datacenter sau colocare, a devenit o solutie foarte cautata de companiile a caror activitate ajunge sa depinda de un sistem integrat.

  • WEBCOMM IT&C
  • WEBCOMM IT&C
  • WEBCOMM IT&C

Servicii oferite:

  • Inchirirerea de servere dedicate (DS) – ofera un raport pret – calitate excelent. Clientul beneficiaza de un server fizic dedicat in interiorul datacenter-ului, latime de banda garantata in internet, protectie firewall. Acest tip de server este folosit pentru sisteme integrate ERP, magazine virtuale, portaluri web etc.
  • Inchirierea de servere virtuale (VPS) – ofera posibilitatea folosirii unui server semi-dedicat (o parte virtuala dintr-un server dedicat care are garantate resurse de RAM, nuclee procesor, spatiu stocare). O particularitate o reprezinta posibilitatea de portare automata a serverului virtual pe un alt server fizic in cazul unor probleme hardware, serviciile neavand astfel de suferit. Folosit in general pentru site-uri web sau aplicatii care nu necesita putere mare de calcul.
  • Servicii de colocare – valoarea serverelor este data de aplicatiile instalate si de accesul la ele. Instalarea serverelor in medii improprii poate scade mult valoarea si utilitatea serverelor. De aceea oferim acest serviciu prin care serverele clientilor pot beneficia de conditii optime de functionare si acces.
  • Servicii de Webhosting – pachete cu resurse necesare pentru gazduirea domeniilor, site-urilor web, serverelor email. Se asigura acces cPanel sau ISPConfig. Pachetele de webhosting pot avea ca baza servere dedicate sau servere virtuale.